Natalie Coughlin Netto waarde: Wiki, Getrouwd, Familie, Bruiloft, Salaris, Broers en zussen

Anonim

Het nettowaarde van Natalie Coughlin is $ 2 miljoen

Natalie Coughlin Wiki Biografie

Geboren als Natalie Anne Coughlin op 23 augustus 1982 in Vallejo, Californië, VS, is ze een zwemster die 12 Olympische medailles won en in totaal zestig medailles van verschillende competitieve evenementen, waaronder Wereldkampioenschappen watersporten, Pan Pacific Championships en Pan American Games. Haar carrière begon in 2001.

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Natalie Coughlin is, vanaf begin 2017? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Coughlin maar liefst $ 2 miljoen is, een bedrag dat ze heeft verdiend door haar succesvolle carrière als zwemmer.

Natalie Coughlin Netto waarde van $ 2 miljoen

Natalie is van gemengde afkomst, aangezien ze Ierse en Filippijnse roots heeft. Haar eerste zwemslagen deden ze toen ze nog maar 10 maanden oud was, bij de plaatselijke YMCA. Ze ging naar de Carondelet High School in Concord, Californië, en begon op de middelbare school te zwemmen op een competitief niveau; ze was de eerste zwemster die de Summer Nationals bereikte in alle veertien evenementen, en slaagde er zelfs in om nieuwe records te vestigen - het nationale middelbare schoolrecord op de 200 meter wisselslag en de 100 meter rugslag.

Na haar toelatingsexamen in 2000 schreef ze zich in aan de University of California, Berkeley, waar ze haar dominantie in het zwemmen voortzette. Ze won 11 nationale NCAA-kampioenschappen en een NCAA-estafettetitel met het universitaire zwemteam, de Golden Bears. Dankzij haar succes ontving Natalie talloze onderscheidingen, waaronder drie keer uitgeroepen tot zwemmer van het jaar en twee keer de Honda Sports Award voor zwemmen en duiken. Bovendien riep het tijdschrift Sports Illustrated haar uit tot vrouwelijke atleet van het jaar.

Haar professionele carrière begon in 2001 met de negende Wereldkampioenschappen zwemmen in Fukuoka, Japan. Daar won Natalie een van elke medaille; goud op de 100 meter rugslag, zilver op de 4×100 rugslag bij de vrouwen, met Mary Descenza, Erin Phenix en Megan Quann, en brons op de 50 meter rugslag.

Het jaar daarop nam Natalie deel aan de negende Pan Pacific Championships in Yokohama, Japan. Daar ging Natalie in hetzelfde ritme verder en verbeterde zelfs door zes medailles te winnen, vier gouden op de 100 meter rugslag, 100 meter vlinderslag, 100 meter vrije slag en 4×200 meter vrije slag estafette en twee zilveren medailles op de 4×100 -meter vrije slag en 4×100 meter wisselslag categorieën.

Bij de volgende Wereldkampioenschappen watersporten, die werden gehouden in Barcelona, Spanje, had Natalie niet veel succes, ze won slechts één gouden en één zilveren medaille. Niettemin won Natalie op de Olympische Spelen van 2004 in Athene vijf medailles, waaronder twee gouden op de 100 meter rugslag en 4×200 meter vrije slag estafette, twee zilveren op de 4×100 meter vrije slag estafette en 4×100 meter wisselslag estafette en een bronzen medaille, eindigde als derde op de 100 meter vrije slag.

Drie jaar na de Olympische Spelen nam Natalie deel aan de Wereldkampioenschappen zwemmen in 2007, waar ze vijf medailles won, waarvan twee gouden, twee zilveren en één bronzen medaille, waardoor haar rijkdom alleen maar groter werd. Haar meest succesvolle wedstrijd waren echter de Olympische Zomerspelen van 2008 in Peking, waarin ze zes medailles won en op die manier de eerste Amerikaanse werd die zoiets bereikte. Ze won een gouden medaille, in de categorie 100 meter rugslag, twee zilveren medailles op de 4×100 meter vrije slag estafette, 4×100 meter wisselslag estafette en drie bronzen medailles op de 100 meter vrije slag, 200 meter wisselslag en 4×200 meter vrije slag estafette.

Vanaf dat moment begonnen haar prestaties af te nemen en nam ze zelfs een pauze van 18 maanden. Ze won echter drie medailles op de 14e World Aquatic Championships in Shanghai, China, goud en brons met estafetteteams en eindigde als derde op de 100 meter rugslag.

Natalie slaagde er vervolgens niet in om zich te kwalificeren voor individuele evenementen op de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen, maar wist wel een plaats te verdienen op de 4 × 100 meter vrije slag estafette. Ze zwom alleen in de kwalificatieronde, maar won toch een bronzen medaille toen het Amerikaanse team als derde eindigde in de finale, achter Australië en Nederland.

Haar laatste optreden was op de Wereldkampioenschappen waterlopen in 2013 waar ze een gouden medaille won op de 4×100 vrije slag estafette, waarmee ze haar carrière in stijl beëindigde.

Naast zwemmen heeft Natalie ook gewerkt als presentatrice voor MSNBC tijdens de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn, en had ze ook een rol in het 9e seizoen van de tv-danswedstrijdshow "Dancing with the Stars", samen met Alec Mazo. Het paar werd uitgeschakeld in de vijfde aflevering.

Ze heeft zichzelf ook geprobeerd als auteur en publiceerde een boek genaamd "Golden Girl" (2006), waarvan de verkoop ook haar rijkdom verbeterde.

Wat haar persoonlijke leven betreft, is Natalie sinds 2009 getrouwd met Ethan Hall.