Marcus Rashford Nettowaarde: Wiki, Getrouwd, Familie, Bruiloft, Salaris, Broers en zussen

Marcus Rashford Wiki Biografie

Marcus Rashford werd geboren op 31 oktober 1997 in Wythenshawe, Manchester, Engeland, en staat bekend als voetbalspeler, die speelt voor het vooraanstaande Engelse Premier League (EPL) team Manchester United.

Dus hoe rijk is Marcus Rashford vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze voetballer een nettowaarde van $ 91 miljoen, waarbij zijn vermogen is opgebouwd uit zijn drie jaar durende seniorcarrière in het genoemde veld.

Marcus Rashford Nettowaarde $ 91 miljoen

Rashford was naar verluidt al op jonge leeftijd geïnteresseerd in voetbal en op vijfjarige leeftijd begon hij te spelen voor Fletcher Moss Rangers. Twee jaar later werd hij lid van het academiesysteem van Manchester United en maakte hij vorderingen door de leeftijdsteams tot hij in 2015 op de bank van het eerste elftal zat en in 2016 was hij een toevoeging aan de Manchester United, spelend voor hen in de UEFA Europa League in de 32nd ronde, tegen Midden-Jutland. Rashford begon te spelen in de positie van Anthony Martial, nadat Martial geblesseerd was geraakt tijdens een warming-up, en begon vanaf het begin goede resultaten te behalen, aangezien hij in zijn debuutwedstrijd twee doelpunten maakte, wat een belangrijke toevoeging was aan zijn team dat won met een 5 – 1 resultaat; zijn prestaties maakte hem de jongste ooit scorer in de Europese competitie. Marcus nam vervolgens deel aan de Premier League, in een wedstrijd tegen Arsenal, scoorde opnieuw twee doelpunten - en gaf ook een assist voor zijn team tijdens die wedstrijd - en werd de op twee na jongste doelpuntenmaker voor United in de Premier League. In maart 2016 maakte hij nog een opmerkelijke prestatie, want hij scoorde het enige doelpunt in de Manchester derby, op 18-jarige leeftijd en werd daarmee de jongste doelpuntenmaker ooit in een Manchester derby in het Premier League-tijdperk. Hij behaalde ongelooflijke resultaten en eindigde het seizoen 2015-16 en werd beloond met de Jimmy Murphy Young Player of the Year, dus het contract van Rashford met Manchester United werd verlengd tot 2020, waardoor zijn vermogen aanzienlijk toenam.

Vanaf het seizoen 2016-17 kreeg Marcus nummer 19 van José Mourinho, de nieuwe manager van het team. Hij scoorde zijn eerste doelpunt in augustus 2016, in een wedstrijd tegen Hull City. In de volgende maand maakte hij nog drie goals, in wedstrijden tegen Watford, Northampton Town en Leicester City. In februari won hij zijn derde trofee en was in de 77e minuut een vervanger in de wedstrijd tegen Southampton, gevolgd door een belangrijk doelpunt in de 107e minuut.e minuut van de wedstrijd tegen Anderlecht. Over het algemeen had Rashford weer een succesvol seizoen.

In het seizoen 2017-18 debuteerde hij in augustus in een wedstrijd tegen Real Madrid, waarin zijn ploeg met 2-1 verloor. Eind december speelde Manchester United tegen Burnley en Marcus stond 90 minuten op het veld, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk met een 2-2 gelijkspel. Begin 2018 stond hij 10 minuten op het veld, in een wedstrijd tegen Stroke en later scoorde hij één doelpunt in een wedstrijd tegen Yeovil. Het is veilig om te zeggen dat hard werken zijn vruchten heeft afgeworpen voor deze jonge voetballer, aangezien zijn vaardigheden en inspanningen consequent worden erkend.

In zijn privéleven deelt Marcus niet veel informatie over dat onderwerp - er zijn zelfs nog geen geruchten over romantische relaties! Hij is actief op sociale media zoals Twitter en Instagram, en wordt gevolgd door 860.000 mensen op de eerste en meer dan vier miljoen op de laatste.